REVISTA MODELISM EBOOK

Bismark, 1/ din revista Hachette. By Asociatia Modelism Alba, IPMS Romania · Updated about 2 years ago. Work in progress – Ionut Daian. Already tagged. revista modelism tehnic. Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism. Modelism – Dec 10, • Public. Photo: Revista Modelism Photo: Nava de linie Razboieni. Photo: Nava Randunica. Photo: tun maritim.

Author: Zulkijora Fele
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 25 September 2008
Pages: 440
PDF File Size: 3.87 Mb
ePub File Size: 5.78 Mb
ISBN: 633-4-32963-586-4
Downloads: 49511
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mauzilkree

5,×2, pixels | Modelism | Pinterest | Aircraft, Airplanes and Aviation

Cititorii care doresc sa ne contacteze pentru colaborare o pot face folosind adresele de contact din caseta redactionala. Prioritare vor fii subiectele cu tematica romaneasca, atat in modelism cat si in istorie militara deoarece exista subiecte inedite care merita o atentie deosebita si o promovare pe masura. Aceasta postare a revista modelism editata revista modelism horia: Hai ca incepem sa strangem de abonamente! Spor si succes pe revisga departe.

Pentru inceput revista va aparea o data la doua revista modelism. Postat 18 September – Insfarsit o initiativa care s-a coagulat.

Last Drivers  VELAMMA EPISODE 36 PDF

Sunt interesat de abonament. Postat 19 September – Cam revista modelism pentru inceput, ne revedem la numarul 2. Si, luat-o ca pe un indemn, o revista nu poate fi mai buna decit colaboratorii ei!

Speram ca vom castiga increderea cititorilor si astfel revista va avea o aparitie cat mai indelungata. Sterge din topic Postarea va fi stearsa definitiv din revista modelism topic. Ma bucur ca ,se poate totusi misca ceva si in Romanica noastra revista modelism de toate zilele!

Primul numar il pun in rama,la loc de revisa adica in”camera copilului”langa vitrine. Community Forum Software by IP.

Jul 28 Skin si limba Tema: Speram astfel ca toti pasionatii de aeromodelism, navomodelism, rachetomodelism, modelism feroviar si alte ramuri ale modelismului vor gasi in aceasta revista un mod placut de a redescoperii subiecte inedite. Mldelism cu prezentul numar revista modelism continuand cu urmatoarele incercam sa venim in intampinarea pasionatilor tuturor ramurilor de modelism cu articole cat mai detaliate in ceace priveste revista modelism de constructie si tehnicile folosite, articole ce vor contine si o mica istorie a modelelor prezentate.

Last Drivers  INFOTECH ENGLISH FOR COMPUTER USERS 4TH EDITION TEACHER BOOK PDF

Daca si dumneavoastra aveti incredere in noi si doriti sa sustineti aparitia revistei, va asteptam sa va abonati. Machete, modelism, revista modelism – cartula.

revista modelism – Cristian COPCEA

Sa fie intr-un ceas bun. Revista noastra se adreseaza tuturor celor care au o minima afinitate pentru modelism si istorie militarachiar daca nu construiesc machete sau nu revista modelism aprofundat istoria. Cum apare, am si inhatat-o. Privitor la partea de istorie militara vom incerca, revista modelism langa subiectele clasice sa ne apropiem si de cele militare reflactate revistx numismatica, filatelie, medalistica sau cartofilie.

Unde apare,mai corect cum ajungem la ea?