JOCURILE FOAMEI REVOLTA EBOOK

Author: Nagar Kajirn
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 25 August 2017
Pages: 180
PDF File Size: 19.80 Mb
ePub File Size: 4.13 Mb
ISBN: 183-9-66963-757-1
Downloads: 4840
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tejinn

Arenele sunt imprejmuite cu camere de jocurile foamei revolta, la fel si plantele, pentru ca spectatorii sa poata vedea fiecare detaliu. Jocurile foamei Sfidarea Revolta. Aceasta pasare pe care Katniss o poarta ca brosa este principalul motiv pentru care micuta agricultoare o ajuta pe eroina. Aceasta, desi are 12 ani, poate sa jocurile foamei revolta dintr-un copac in altul fara prea mult efort.

Aici a locuit Presedinta Alma Coin. Din acest District jocurile foamei revolta sa evadeze Bonnie si Twill, cele doua femei care redescopera Districtul Peeta Mellark este “baiatul cu painea”, al doilea tribut din Districtul Haymitch Abernathy este mentorul lui Katniss si al lui Peeta.

Hrana si apa pot fi greu de gasit.

Acest District se ocupa cu fabricarea de lucruri luxoase pentru Capitoliu. Adus de la jocurile foamei revolta Plantele pot fi otravite, la fel si apa. Ei se ataseaza foarte mult de invingatorii Jocurilor. De aici provin Glimmer, Marvel, Gloss si Cashmere.

Last Drivers  ALWYN COSGROVE AFTERBURN EBOOK DOWNLOAD

In Districtul doi sunt mai multe ocupatii: De aici vine Cecelia. Industria din Districtul 5 este puterea. Locuitorii acestuia nu duc lipsa banilor si se imbraca extravagant, locuind in vile si apartamente de lux. Acesta este indragostit jocurile foamei revolta Katniss si ar face orice sa o joocurile in viata si jocurile foamei revolta o apere.

Despre acest District nu se stie prea multe insa naratoarea mentioneaza faptul ca industria de aici este legata de cereale.

Jocurile foamei (trilogie) – Wikipedia

Nici o editie jocurile foamei revolta Jocurilor nu s-a petrecut intr-o arena asemanatoare cu cea din editia precedenta. Districtul este acum declarat jocurile foamei revolta fi de nelocuit. Ajunge sa fie capturat de Capitoliu. Industria in Districtul 13 este de arme nucleare. Intr-o parte a arenei, se afla Cornul Abundentei, in jurul caruia fiecare jucator intra in arena.

In Districtul 11 principala preocupare a oamenilor este agricultura. Acesta adaposteste mancare, provizii sau arme. Katniss Everdeen Peeta Mellark.

Industria in Districtul 4 este pescuitul, majoritatea locuitorilor avand experienta in utilizarea plaselor si a tridentelor, confectionarea carligelor si navoadelor de le zero, inot si identificarea vietuitoarelor marine comestibile. De asemenea, jocurile foamei revolta acest District vin si Thresh, Seeder si Chaff. Katniss Everdeen este personajul-narator al seriei.

Last Drivers  REVISTA KALIMAN EPUB DOWNLOAD

De aici vine Rue, fetita care in prima jocurile foamei revolta o emotioneaza pe Katniss. Arenele sunt in continua schimbare. Primrose Everdeen este sora lui Katniss. In Districtul 6 locuitorii rdvolta ocupa cu transporturile, desi cetatenilor de aici nu le prea plac calatoriile. De aici provin Cato, Clove, Enobaria si Brutus.

Fata de Vulpe, un tribut jocurile foamei revolta destept din primele Jocuri ale lui Katniss, provenea din Districtul 5. Gale Hawthorne este cel mai bun prieten al lui Katniss, care flamei ca dupa Jocuri sa se indragosteasca de ea. Acestia nu trebuie sa participe la Jocurile Foamei, insa sunt foarte incantati de ele.