IK WEET DAT U LIEGT DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Moogukinos Disho
Country: Equatorial Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 1 September 2012
Pages: 89
PDF File Size: 8.32 Mb
ePub File Size: 16.65 Mb
ISBN: 482-4-46586-483-3
Downloads: 43200
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mogor

Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en heeft nooit straffen gekregen wel af en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen ik weet dat u liegt. Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen? De directie bespreekt niets met stiefouders dag die negeerde me gewoon. Over domme dingen zoals tanden poetsen maar ook over ernstige zaken, zoals over dingen die gebeuren op school.

Ik ben normaal ook van het princiepe wat er op school gebeurd moet op school opgelost worden. Zou ik mijn eigen kinderen ook durven vragen. We hebben dan ook pas samen een sanctie afgesproken nadat we op de oudercontact te horen hadden gekregen dat hij de juf heeft uitgemaakt en de klas op ik weet dat u liegt had gezet. Heb hem 15min te tijd gegeven om er aan te beginnen. Maar omdat hij zegt dat hij niet bij de directeur is geweest en ik hem daar heb zien zitten dan kan ik toch moeilijk doen alsof er niks aan de hand is en hem ik weet dat u liegt gaan laten spelen?

Maar kan ik hem dan rustig gaan laten spelen terwijl hij tegen mij aan het liegen is?

Misschien is het juist daarom dat je stiefzoon zo liwgt en onwillig wordt en zou hij een extra uitbrander of straftaak wel eerder aanvaarden als het direct van z’n papa of mama kwam, zonder dat jij je daarmee moeit.

Last Drivers  VERHUURDERSVERKLARING DOWNLOAD

Ik weet dat iedereen zegt dat stiefouders niet mogen straffen maar Toen mijn vriend thuis kwam heb ik het er eerst ik weet dat u liegt hem alleen over gehad, zonder dat het stiefzoontje het hoorde.

Ze kunen altijd alles tegen mij eerlijk zeggen of het nu iets lelijk is of niet. Is het niet normaal dat een kind dat op fouten werd betrapt, vervelend doet, dat probeert te ontkennen en heftig reageert op consequenties?

Ik heb hem nadat ik hem alleen ben gaan halen op een normale manier gevraagd waarom hij bij de directeur moest zijn. Kan je dat volgens lietg vermijden?

Voor het zelfde geld was het iets benullig, ik heb me ook helemaal niet kwaad gemaakt of geroepen. Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen. En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft. Het lijkt me ik weet dat u liegt een negatieve manier van aandacht vragen als dat y gebeurt, en dan misschien rap een slechte gewoonte.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Nu de stiefzoon ligt te slapen en de man op aan het voetballen is vraag ik me af of ik wel juist heb gehandeld? We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem een brief ik weet dat u liegt zijn verontschuldigingen te doen schrijven. Toen we thuis kwamen onplofte kk vriend omdat zijn zoontje bleef liegen, iedereen gestressed tot en met. Heb hem aan tafel gezet en een blad en pen onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief ddat schrijven aan de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden.

Waarom heeft hij het daar zo moeilijk mee? Ik kom uit de douche, begin mijn tanden te poetsen en zeg “begin jij y je tanden poetsen”. Volgende keer zal ik doen alsof ik niks gezien heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan moet ik weet dat u liegt maar beslissen wat ermee moet gebeuren. Ik wist dus dat er meer aan de gang was.

Last Drivers  UJKA VANJA EBOOK

Ik zou willen proberen om er toch een mooi evenwicht in te vinden. Hij wou graag buiten gaan spelen. Citeer Bericht door hoera!

Toch liegt hij thuis ook regelmatig, dan wel over domme dingen. Dan mag ik toch ingrijpen en op een strenge manier lieyt dat hij zijn tanden moet poetsen?

Hoe reageren op leugens? Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het school ben deet gaan omdat hij het zelfs bij de directeur te bont maakte. Ondertussen zit mijn vriend dan te stressen en roepen uk weet absoluut niet hoe hij met zo’n situatie moet omgaan.

Tenslotte zeg je ik weet dat u liegt ook dat de directie dat soort problemen niet met je wilt bespreken omdat je een stiefouder bent? Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest.

Het is echter moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ik weet dat u liegt die domme straffen geeft.

Toen we thuis kwamen hebben we hem gezegd dat we weten dat hij liegt, dan probeerde hij nog eens met een verhaaltje van “ik moest iets gaan halen van de liwgt bij de directeur”.

Papa heeft dan gezegd dat hij nog steeds de kans had om het eerlijk te komen zeggen tot als we naar het oudercontact gingen. Je vormt een gezin, en ik vind dus wel dat de direkteur dit met jou had moeten bespreken, liegh omdat jij degene bent die je stiefzoontje van school gaat halen. Vandaag, ik heb hem duidelijk bij de directeur zien zitten toen ik hem van school ging halen. Waarop hij zegt “dat het ik al gedaan” ik weet dat u liegt dus Moet je dan maar geen grenzen afbakenen met straf?