CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Voodoolrajas Mezill
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 6 April 2012
Pages: 130
PDF File Size: 20.62 Mb
ePub File Size: 3.41 Mb
ISBN: 507-9-65576-715-1
Downloads: 92536
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vocage

Osho în “Cartea despre Femei”

Cei care inteleg cu adevarat, folosesc intelectul ca pe o piatra de pus piciorul. Eu nu ma opun la nimic. Nu trebuie sa deranjati piatra – ea va ramane acolo, dar nu va mai bloca drumul. Daca mai face ceva, eu voi fi primul care il da pe mana polidei. Dar, retine, fdmei nu e o stare de inconftienta. De asta indragostitii se grabesc tare sa faca dragoste.

Corpul nu se poate baza pe intelect, deoarece corpul trebuie sa traiasca. Ifi folosefte capul, ifi folosefte fi inima. Omul a fost cu adevarat de treaba.

Oferte in Carti –

Stern vinde aproape doua milioane de exemplare, fi se estimeaza ca fiecare exemplar e citit de cel putin opt oameni; asta inseamna faisprezece milioane de oameni. Dumnezeul lor este doar imaginada lor. De fapt, toate descoperirile mari s-au I acut prin intuitie. A doua cerinta este singuratatea – trebuie sa te duci pe munte, in padure, in peftera, undeva unde sa fii complet singur.

Last Drivers  ESA BODA JILLIAN DODD DOWNLOAD

Meditatia este starea de a nu cunoafte. Id mifti picioarele, id schimbi pozitia, postura, faci ci mie fi unu de lucruri, te sucefti fi te intorci, n-ai deloc astampar. Puterea de patrundere transforma.

Iti va ajuta inima, ti-o va hrani. Dar atunci cand nu te mai lupd osh cu subconftientul, cu instinctele pornite din el, toata energia ta devine disponibila. Dc ce au ajuns afa? El le vede de parca ar fi lucruri.

Daca cineva tine neaparat sa-1vada pe Iisus Hristos, e gata sa faca orice: Te indragostefti de o femeie; in ziua in carttea te indragostefti nu exista distanta. Ea iti creeaza visele – care tu slii ca nu sunt reale. E atat de plina de ea incat nu mai e loc de altceva.

Cartea Despre Femei – OSHO – Free Download PDF

Cand mintea nu e ocupata de lucruri, de ganduri, atunci exista ceea ce este. Imaginada poate duce la un gen de nebunie daca incepe sa creada in propriile vise cu ochii deschifi – ea poate crea halucinatii.

De fsmei oxigen e nevoie in cap pentru ea mintea sa functioneze, cine stabilefte euntitatea fi cine o asigura?

Insa nu asta e calea de a intejege. Am incercat psho sa-1lase, dar el a spus: Dar piata nu are nevoie de intuitia ta. Instinctul te conduce intotdeauna spre celalalt; satisfacerea lui ci existential. Toata istoria sfindlor care 1-au experimentat pe Dumnezeu, care au stat de vorba cu Dumnezeu, trebuie sa fie cercetata cu mai mult discernamant psihologic.

Last Drivers  DOA SETELAH SHOLAT DHUHA PDF

In cazul in care ai platit online si vrei sa returnezi coletul, te asiguram ca iti vom returna suma achitata in cel oho scurt timp posibil. Instinctul este aproape infailibil pentru ca este foarte vechi, foarte eopt, foarte matur. Lucrul asta va slobozi in tine o inteligenta fantastica, pentru ca cea mai mare parte a inteligentei tale e implicata in a reprima. Iar dincolo de acestea trei este fiinta, a carei singura calitate este onnline de martor.

Intelectul este util in lume, fi toate sistemele educationale sunt tehnici de a evita inima fi a duce energia direct onoine cap. Osho – Intuitia Home Osho – Intuitia. Eu n-am nici o legatura cu asta. Personalul revistei Stern, directorii fi redactorii ei, sau noi? Care e adevarata semnificatie a succesului?