ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Duhn Zunos
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 14 February 2014
Pages: 362
PDF File Size: 10.74 Mb
ePub File Size: 13.26 Mb
ISBN: 821-6-63568-697-3
Downloads: 87934
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faugar

Cred ca uneori trebuie sa atnene ne grabim, sa mai punem niste bani deoparte ca sa putem face achizitii cat mai intelepte de care sa nu ne para rau ulterior.

Many QRP operators have a small watt amplifier for times when you need a few more S-units. Set-up asta functioneaza fara probleme de 17ani. Antena, destinata echipei de vanatori in CQ WW, a fost montata pe un suport de 12m.

M LDG M 4. Un amic din YO6 si-a adus de undeva din Europa in urma cu cativa ani tevi de fiberglas cu peretele gros de 3mm, cred. Radioamztori timpul vei avea ceva de mesterit la ea, ori la bete ori la sarme This desktop tuner covers all frequencies from 1.

Mai jos link-ul catre varianta originala: Autentificare Nume utilizator forum Parola forum Retine parola: Legat de rotor, eu am avut-o instalata pe un Gdirect, fara rulment, si nu am avut probleme. Eu aleg pdntru un windload de minimum dublul suprafatei opusa la vant de antena.

La inaltimea de 12m, lungimile firelor originale au trebuit usor lungite pentru a rezona unde aveam noi nevoie CW.

Since the IT is matched to your specific rig, you just press the Tune button on the radio, and the rig and tuner do the rest: Altele Ultimul articol postat Toate sectiunile Cele mai citite articole Arhiva articolelor Indicatii tehnice pentru autori Politica de copyright. In timp acest colier a frecat pe fibra de stical si s-a rupt. Pentru ca aveam un scripete si o franghie sintetica montate permanent pe varful mastului, urcarea si coborarea antenei pentru ajustari au fost destul de simple.

Last Drivers  BARBARY CORSAIRS TEMPLETON PDF

Utila parerea cat si aprecierile “electrice”.

Dupa parerea mea, Spiderbeam este o antena buna pentru operatiuni portabile, expeditii, etc, dar nu o tocmai buna solutie pentru amplasamentele fixe. De aceea unele specificatii sunt fanteziste, contin performante imposibile, incalcite intentionat sau cosmetizate.

antena spider beam –

Au doi ani si inca rezista. O antena care ne-a adus satisfactii este JP oh2u. Sunt nu putini radioamatori care sustin ca ei pot masura castigul unei antene de HF. Suportul a fost facut din 2 tevi de apa de 2″ a cate 6m fiecare, cu trepte sudate.

Ambele variante estimate undeva la EUR. Aceasta insa este o dovada de lipsa radioamstori intelegere asupra zonelor reactive din campul apropiat sau departat din jurul unei antene. Succes si 73 de Morel 4X1AD ex. Consider G ca rotorul cel mai optim pentru antenele mici-mijlocii max. Inainte am avut o singura undita de 7m pe care aveam dipolul de 28MHz si a cedata dupa doi ani. Era prinsa la mijloc direct cu un colier metalic.

Declaratia de protectie a datelor. Asa cum ma gandeam, nu poate sa fie si ieftin si bun si sa fac POC.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

Nu as lua foarte in serios sugestiile producatorului asupra folosirii de rotoare jucarie ieftine. Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate peentru si radioamatiri dvs.

Last Drivers  A WITCH ALONE RUTH WARBURTON PDF

Stiu ca un G ar fi mai bun dar nu il asa ca No registered users and 0 guests. It will match virtually any kind of coax-fed antenna, including Yagis, dipoles, inverted Vs, slopers, loops, just about anything.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

DC power for the tuner is applied to the RT near the operating position and transferred to radioamatoei tuner over the coax. Rotorul folosit este de la PST Prosistel la fel ca la OB care in acest moment este defect intrerupere pe potentiometru si astept un “salvamontist” care sa urce pe pilon si sa-l demoteze.

Cine nu tine rufele printre bani in sifonier trebuie sa verifice si sa disece la rece mai multe optiuni ca sa maximizeze proiectul unei antene care depaseste nivelul filarelor sau verticalelor. A3S alike nu imi place din cauza trapurilor care au pierderi si in timp se pot deteriora cu inrautatirea performantelor.

Tuner antena

Alte inaltimi – alte date. Dar fiecare cu marjele lui de siguranta. Daca HM, poti sa detaliezi constructia?

Daca e cazul, detaliez, daca mai tin minte,hi. In schimb ingreuneaza antena si o dezechilibreaza putin.

It will tune dipoles, verticals, Yagis, or virtually any coax-fed antenna. Acelasi fenomen l-am observat si eu in urma cu vreo 25 de ani la baza din fiberglas a unui vertical R-7, fapt pentru care am renuntat la ea. Comparatiile sunt dificile cand fiecare isi defineste specificatiile cum vrea, in lipsa unor standarduri industriale in antenw.