JOCURILE FOAMEI REVOLTA PDF

Author: Doshicage Akijind
Country: Malawi
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 14 September 2006
Pages: 294
PDF File Size: 3.84 Mb
ePub File Size: 9.45 Mb
ISBN: 253-8-89271-471-3
Downloads: 8010
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jubei

Plantele pot fi otravite, la fel si apa. In Districtul 6 locuitorii se ocupa cu transporturile, desi cetatenilor de aici nu le prea plac calatoriile. Aceasta, desi are 12 ani, poate sa sara dintr-un copac in altul fara prea mult efort.

Intr-o parte a arenei, se afla Cornul Abundentei, in jurul caruia fiecare jucator jocurile foamei revolta in arena. Acesta este indragostit de Katniss si ar face orice sa o tina in viata si sa o apere.

Peeta Mellark este “baiatul cu painea”, al doilea tribut din Districtul In Districtul 11 principala jocurile foamei revolta a oamenilor este agricultura. Primrose Everdeen este sora lui Katniss. Acest District se ocupa cu fabricarea de lucruri luxoase pentru Capitoliu. Districtul este acum declarat jocurile foamei revolta fi de nelocuit. Arenele sunt in continua schimbare. De aici vine Cecelia. Haymitch Abernathy este mentorul lui Katniss si al lui Peeta.

Acesta adaposteste mancare, provizii sau arme. Industria in Districtul 4 este pescuitul, majoritatea locuitorilor avand experienta in utilizarea plaselor si a tridentelor, confectionarea carligelor jocurile foamei revolta navoadelor de le zero, inot si identificarea vietuitoarelor marine comestibile. Industria din Districtul 5 este puterea.

Last Drivers  ANGUS DUNNINGTON CAN YOU BE A POSITIONAL CHESS GENIUS PDF

jocurile foamei revolta Locuitorii acestuia nu duc lipsa banilor si se imbraca extravagant, locuind in vile si apartamente de lux. Ajunge sa fie capturat de Capitoliu. Despre acest Jocurile foamei revolta nu se stie prea multe insa naratoarea mentioneaza faptul ca industria de aici este legata de cereale.

Industria in Districtul 13 este de arme nucleare. De asemenea, din acest District vin si Thresh, Seeder si Chaff. Fata de Vulpe, jocurile foamei revolta tribut foarte destept din primele Jocuri ale lui Katniss, provenea din Districtul 5. Hrana si apa pot fi greu de gasit. Acestia nu trebuie sa participe la Jocurile Foamei, insa sunt foarte incantati de ele.

Arenele sunt imprejmuite cu camere de filmat, la fel si plantele, pentru ca spectatorii sa poata vedea fiecare detaliu.

De aici provin Glimmer, Marvel, Gloss si Cashmere. Jocurile foamei Sfidarea Revolta.

Jocurile foamei (trilogie) – Wikipedia

Nici o editie a Jocurile foamei revolta nu s-a petrecut intr-o arena asemanatoare cu cea din editia precedenta. Katniss Everdeen este personajul-narator al seriei. In Districtul doi gevolta mai multe ocupatii: Katniss Everdeen Peeta Mellark. De aici provin Cato, Clove, Enobaria si Brutus.

Last Drivers  20N60S5 PDF

Aici a locuit Presedinta Alma Coin. Din acest District reusesc sa evadeze Bonnie si Twill, cele doua femei care redescopera Districtul De aici vine Rue, fetita care in prima carte o jocurile foamei revolta pe Katniss.

Gale Hawthorne este cel mai bun prieten al lui Katniss, care ajunge ca dupa Jocuri sa se indragosteasca de ea.

Ei se ataseaza foarte mult de invingatorii Jocurilor. Aceasta pasare pe care Katniss o poarta ca brosa este principalul motiv pentru care micuta agricultoare jocurile foamei revolta ajuta pe eroina.

Adus de la https: